Aple Iphone

Aple Iphone

Postod paun_cko » Decembar 1st, 2008, 3:41 pm

Igracaka ili telefon?
Korisnikov avatar
paun_cko
Site Admin

Pridružio se: Decembar 1st, 2008, 3:30 pm

Re: Aple Iphone

Postod Ekran » Decembar 11th, 2008, 11:04 am

odlicna stvar ko voli Touchscreen. nema da zakoci sistem, da pobrljavi sto bi rekli....
mana im je baterija...velike polemike se vode oko formiranja baterije...ali sve price na kraju se zavrse...slaba baterija.
moze naknadno da se ubaci i sw za video kameru...mada je peripetija. Ako je bio otkljucan jednom, posle Update opet je zakljucan! sada ima i 3G iPhone.

ps. vodite racuna :!: , ako kupujete polovan iPhone, ima kiniskih verzija, trenutno za jedan pravim punjac, na prvi pogled je original 100%. Ali, ako bolje zagledate, vidite da je kontrast na lcd dosta losa, meni oskudan, rupica za vadjenje sim-a je sa desne strane, Home taster moze da se rotira i tkd. da ne skrecem sa teme. :!:

za jos neki info pitaj te.

Pozdrav Ekran servis
SlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
Ekran
Site Admin

Pridružio se: Decembar 10th, 2008, 10:00 am

Re: Aple Iphone

Postod DAnte » April 6th, 2009, 9:10 pm

Prijatelj mi kupuje iphone, pa me zanima ako tko zna dali se di može jeftino nabaviti, i dali neko ima iskustva sa shipmentom iz engleske ili amerike. Kaže da je našo iz engleske iphone 3g 16gb dekodiran za 250 dolara, sto je relativno malo za ovaj mobitel. Strah ga je naručivat od tamo jer nezna nikog ko je narucio od tamo, pa ako ko ima kakvu informaciju...
Korisnikov avatar
DAnte

Pridružio se: Februar 27th, 2009, 11:10 am

Povratak na Hardware